Afscheid Wendy Bos van De Graankorrel

Kudelstaart – Vrijdag 20 december was de laatste werkdag voor Wendy Bos. Na meer dan 30 jaar lesgeven op De Graankorrel zet zij haar werk voort op een andere school. Wendy besloot voor een nieuwe werkplek te kiezen nu zij nog volop geniet van het onderwijs. 

Als je al zo lang op een plek werkt, is het moeilijk afscheid nemen. Dan stel je een vertrek nog wel eens uit. Nu doet de kans zich voor om te gaan werken op een nieuwe school op goede reisafstand van haar huis. Dat maakte de keuze om te vertrekken aantrekkelijk. Per 1 januari missen de kinderen en medewerkers van De Graankorrel een fijne juf en collega.

Toen Wendy 40 jaar bij het onderwijs werkte is er volop gefeest. Bij dit vertrek koos Wendy voor iets kleins. Op woensdag 11 december kreeg zij van haar groep een heerlijk high tea aangeboden, voorbereid door ouders van de groep. De school wist dat zij graag eens een escaperoom zou doen. Die kreeg ze ook op haar laatste schooldag. Samen met Tom Schutte van de Binding werd een spannende escape room voorbereid en door Wendy gespeeld. Alle kinderen van de bovenbouw van de school deden mee en hielpen haar waar dat nodig was.

Aan het einde van de schooldag was er een moment voor de ouders. Het team zwaaide haar op 30 december uit. De school verliest met Wendy Bos veel ervaring en kennis. Daar mogen andere kinderen en collega’s gebruik van gaan maken.