38e Ute Hoirne Open Tennistoernooi

Uithoorn – Tennisclub Uithoorn TCU organiseert van 22 tot en met 30 juni alweer voor de 38e keer het Stolwijk Ute Hoirne Open Toernooi. De wedstrijdcommissie is met veel enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Samen met Stolwijk zijn er veel sponsoren om dit toernooi, dat in de regio zeer goed bekend staat, te organiseren.

Voor het 17+ toernooi kan worden ingeschreven voor een enkel-, dubbel of gemengd dubbelspel in de onderdelen 4, 5, 6, 7 en 8. Indien de planning het dit jaar toelaat zullen er ook verliezersrondes gespeeld worden! 

Activiteiten 

Zoals gebruikelijk tijdens het Ute Hoirne worden er gedurende de week leuke activiteiten georganiseerd. Zo ontvangen alle deelnemers bij hun eerste wedstrijd een gratis kop koffie of thee. Doordeweeks is er onder andere de welbekende wijnproeverij. Tevens worden er overheerlijke avondmaaltijden geserveerd met bijpassende wijnen. 

Verder kunnen alle deelnemers op vrijdagavondgenieten van de heerlijke gratis Kantonese maaltijd. Uiteraard is er ook weer een loterij met mooie prijzen op dinsdag- en de vrijdagavond. 

Inschrijven

Ga naar www.tcuithoorn.nl ( ook voor het laatste nieuws) en schrijf je nu in voor het leukste toernooi van deze regio! Inschrijven kan ook via www.toernooi.nl.