1000 Euro van Solidoe voor kinderboerderij

Aalsmeer – Kinderopvang Solidoe schenkt het bedrag van 1000 euro dat ze gewonnen heeft met de Verkiezing Onderneming van het Jaar aan Kinderboerderij Boerenvreugd. De kinderboerderij kan het geld heel goed gebruiken. Ze zijn namelijk een aantal weken dicht geweest vanwege de vogelgriep. Maar vandaag, dinsdag 23 december, is de Kinderboerderij in de Hornweer weer open en zijn bezoekers van harte welkom.

Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: “Volgens de Jury is Solidoe innovatief en speelt in op de markt. Solidoe participeert in allerlei netwerken om de kennis te delen met anderen. Solidoe is ook maatschappelijk betrokken en werkt wijkgericht. De kinderopvangsector is enerzijds een arbeidsmarktinstrument en levert anderzijds een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen.”

Directeur Monic van Diemen van Solidoe: “We hebben heel veel leuke reacties gehad op het winnen van de Verkiezing Onderneming van het Jaar. Mensen stuurden spontaan bloemen of kwamen langs. Ook onze medewerkers zijn erg trots.”

Foto: Wethouder Economische Zaken Ad Verburg en voorzitter John Jansen van Ondernemersvereniging Ondernemend Aalsmeer en Monic van Diemen van Solidoe met de cheque voor het goede doel Boerenvreugd.