Activiteiten bij Woudreus voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie bij de Woudreus

De Ronde Venen – De dagen gaan weer lengen, temperaturen worden aangenamer. We kunnen weer naar buiten!  NME centrum de Woudreus organiseert leuke activiteiten (buiten én binnen) in de voorjaarsvakantie.  Op 25 en 26 februari wordt hetzelfde programma aangeboden: ga op vogelsafari en struin het speelwoud door! Zie je een mooie vogel die je wilt natekenen? Dat kan, er zijn namelijk ook een heleboel opgezette vogels bij De Woudreus en die blijven echt stil zitten!

Kun jij balanceren, zoals vogels dat weleens doen, op een elektriciteitsdraad? Met de initiatiefneemster van Natuurspeelplek het speelwoud kan je het proberen op een touw. De vogels hebben het deze winter moeilijk gehad met de sneeuw. Binnenkort gaan ze druk aan de slag met hun nestje bouwen. Help jij ze een handje door een nestmaterialen-hanger voor in je tuin te maken? Maak ook een kopje met vet, een potje met zaad of een hanger om ze te kunnen voeren. Heb je zelf trek gekregen, ga dan boven een vuurtje popcorn bakken. Alle activiteiten kun je zelfstandig doen.

Wanneer: woensdag 25 en donderdag 26 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Leeftijd: 4+, jongere broertjes of zusjes zijn ook welkom. Vanaf 8 jaar mogen kinderen ook zonder (groot)ouders/ verzorgers komen. Kosten: 5 euro per deelnemend kind. Aanmelden: niet nodig

Activiteiten in de vakantie

Kom je uitleven bij de struin- en buitenspel-middag: verken de nabije omgeving en speel diverse buiten spelletjes. Als toetje kun je luisteren naar een verhaal onder het genot van warme chocomel.

Wanneer: woensdag 20 februari van 14.00 tot 15.30 uur. Leeftijd: voor kinderen 4-12 jaar. Inschrijven via www.dewoudreus.nl. Kosten: 5,= per deelnemend kind.

NME-centrum De Woudreus is elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur geopend (gratis toegang). Adres: Pieter Joostenlaan 28a (achter de Willisstee), 3648 XR Wilnis, telefoon 0297-273692. NME-Centrum De Woudreus staat aan de rand van het Speelwoud, achter dorpshuis De Willistee in Wilnis. Parkeren kan voor of achter De Willistee.