Van zomerbloemen word je blij!

Regio – Heb je af en toe een opsteker nodig? Bloemen geven je humeur een flinke boost. Niet voor even, maar voor de rest van de dag. Uit onderzoek is gebleken dat bloemen je prettiger laten voelen. Ze verminderen angst en stress waardoor je makkelijker en lekkerder slaapt. En wist je dat ze er ook voor zorgen dat je medeleven voor anderen wordt versterkt? Niet verkeerd voor een mooi boeket bloemen.

Beleving jaargetijde

Het zomerseizoen is de perfecte periode voor, je raadt het al, zomerbloemen. Deze seizoensbloemen versterken de beleving van dit heerlijke jaargetijde. Wie wordt daar nu niet blij van? Gladiolen, calla’s, dahlia’s en lelies zijn typische zomerbloemen. Dat komt omdat ze alleen in dit seizoen buiten groeien. Ze worden met liefde geteeld om jou een lach op je gezicht te toveren.

Toepassing

De huidige bloementrend is kleurrijk maar niet schreeuwend. Combineer bloemen met tinten die contrasteren en zet ze op een speelse manier in geometrische vazen, die je bijna dwingen om de bloemen van meerdere kanten te bekijken. Het gebruik van meerdere vazen helpt hierbij, omdat ze zorgen voor dynamiek door het hoogteverschil. Kijk voor meer informatie op www.ilsysays.com

Bron en foto: iBulb