Theatergroep Tobo speelt ‘En ik dan?’

Bovenkerk – Op 22, 23 en 24 maart speelt Theatergroep Tobo in het Noorddamcentrum in Bovenkerk haar allerlaatste voorstelling en daarna valt het doek voorgoed! Helaas, door langdurig gebrek aan nieuwe leden moest de Theatergroep deze beslissing nemen.

Het stuk dat Tobo speelt is een komedie van Annie M.G. Schmidt: ‘En ik dan?’ Het verhaal draait om de ietwat frivole, gescheiden moeder van een employé bij een stichting, die een beetje met de boekhouding heeft geknoeid. Om de verdenking van fraude te helpen voorkomen, dringt deze dartele moeder de stichting binnen als nieuwe medewerkster. Met de beste bedoelingen sticht zij constant de grootste verwarring. Virtuoos redt zij zich steeds uit de benarde situaties. Spannende en geestige taferelen met een verrassende ontknoping. Helemaal eigen aan Annie M.G. Schmidt.

Regie: Annette Nijder. Spelers: Tom van Doorn, Manuela Ruhé, Peter Lichtenveldt, Margriet Berger en Marieke Dorsman- Roelofsen. De voorstellingen op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari beginnen om 20.15 uur. De matinee op zondag 24 februari start om 14.00 uur. De toegang bedraagt 15 euro en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatergroeptobo.nl/kaartverkoop.