Supermarktovervaller aangehouden na getuigenoproep

Amstelveen – Maandag 26 juni is een 25-jarige man uit Amstelveen aangehouden als verdachte van de overval op een Albert Heijnvestiging, op 31 mei dit jaar, aan de Maalderij in Amstelveen. Één medewerker raakte lichtgewond bij de overval.

Op woensdagavond 31 mei stapte een man de supermarkt binnen en wachtte geduldig bij de servicebalie. Toen de medewerker hem hielp, pakte de man ineens een mes en bedreigde de winkelmedewerker. De geschrokken persoon opende de kassalade waarna de overvaller een greep daarin deed. Daarna sloeg de gewapende overvaller op de vlucht. Een collega van het slachtoffer probeerde hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukte helaas niet. De medewerker liep hierbij lichte verwondingen op. De politie is direct gealarmeerd maar de dader werd niet meer aangetroffen. 

Op 1 juni deed de recherche een getuigenoproep. Getuigen leverden vervolgens cruciale informatie en deelden beelden. Dankzij deze getuigen kon de verdachte mandag dan ook worden aangehouden.

Foto: op 31 mei werd de supermarkt aan de Maalderij overvallen. Maandag jl. kon de overvaller worden aangehouden na een getuigenoproep. Foto: VLN Nieuws.