Scouts bezorgen kerstkaarten voor een prikkie

De Ronde Venen – December is al druk genoeg! Dus…gaan de scouts van de Jan van Speyk en Eliboe voor jou op pad om je kerstkaarten te bezorgen. Dit doen zij voor maar 45 cent per kaart in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef. De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben, want het is natuurlijk een leuke inkomstenbron voor de groep! En zeg nou zelf, een echte kaart is toch altijd nog veel leuker dan een Whatsappje of een mailtje. De gang van zaken is simpel. Er is een groot aantal inleveradressen verspreid door de gemeente. Daar kan de post tot zondagavond 15 december 18.00 worden ingeleverd. Stop alle kaarten en het verschuldigde bedrag in één grote envelop. Vermeld daarop jouw naam en telefoonnummer. De envelop mag vervolgens gewoon door de brievenbus bij een van de inleveradressen. Je herkent deze aan een kerstpost-poster achter het raam. De scouts verwerken alle post, doen er een scoutingstempel op en bezorgen alles in de week van 17 t/m 23 december (week 51). Alle informatie over de kerstbezorgdienst van de Jan van Speyk en Eliboe is ook na te lezen op www.janvanspeykgroep.nl en www.eliboe.nl .

Inleveradressen

Je kunt je kerstpost inleveren bij de Scouts op de Oosterlandweg 2-b in Mijdrecht of Bonkestekerweg 3 in Vinkeveen (alleen tijdens openingstijden).

De overige inleveradressen (met een poster voor het raam) zijn:

Mijdrecht: Brunel 21, Buitenkruier 12, Beltmolen 14, Ambachtsherensingel 14, Agaat 24, Watersnip 20, Midrethstraat 45, Dubloen 32.

Wilnis: Burg. Fernhoutlaan 3, Burg. Van Trichtlaan 49, Raaigras 3, Langhuis 2, Stationsweg 11.

Waverveen: Cliffordweg 14, Kreekrug 17

De Hoef: De Hoef Oostzijde 28

Vinkeveen: Proosdijland 17, Bloemhaven 4, Wulpenlaan 25, Rietveld 30, Baambrugse Zuwe 19.