Schaatsclinics voor jeugd bij De Poelster

Amstelland – Na het grote succes van vorig jaar organiseert schaatsvereniging De Poelster ook dit jaar weer schaatsclinics voor de jeugd tot en met twaalf jaar op de Jaap Edenbaan. Naar keuze kan deelgenomen worden op de vrijdagen 3, 10 en 17 december van 16.55 tot 17.55 of op de zaterdagen 4, 11 en 18 december van 9.20 uur tot 10.20 uur.

Schaatsen is net als fietsen: als je het eenmaal geleerd hebt, dan verleer je het nooit meer. Wellicht heb je afgelopen winter al geschaatst en wil je net zo’n goede schaatser worden als Kjeld Nuis of Jutta Leerdam? Of mogelijk ben je nog een beetje onzeker op het gladde ijs? In alle gevallen ben je van harte welkom!

De Poelster is een hardrijdersvereniging en deelnemen kan alleen met noren of onderbindschaatsen. Daarbij zijn een helm en handschoenen/wanten voorgeschreven. Nog geen eigen schaatsen of helm? Geen probleem, bij de Jaap Eden IJsbaan kunnen die hiervoor met korting gehuurd worden. Geïnteresseerd in de schaatsclinic? Kijk op www.poelster.nl voor meer informatie en opgave.