Rouwadvertentie plaatsen in de Nieuwe Meerbode

Rouwadvertentie laten maken

Een rouwadvertentie laten maken en plaatsen in de Nieuwe Meerbode? Wij helpen u graag. Wij hebben veel ervaring met het kiezen van de juiste advertentie. Een familiebericht is in de Nieuwe Meerbode volledig te personaliseren.

Mail uw tekst en eventuele afbeelding voor de overlijdensadvertentie naar ons, en ontvang een voorbeeld van de advertentie inclusief een prijsopgave. U kunt ook met de Nieuwe Meerbode bellen op 0297-341900, zie onze contactpagina.

Kies voor zekerheid

Er zijn diverse externe online advertentiebureau’s die de mogelijkheid bieden om uw rouwadvertentie te plaatsen in onze uitgave de Nieuwe Meerbode. Voorkom extra kosten en kies voor direct contact door uw advertentie via onze eigen organisatie te laten plaatsen.

Verschijning

De Nieuwe Meerbode heeft 3 edities:

  • Editie Aalsmeer verschijnt wekelijks op donderdag in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Bovenkerk, Oude Meer en Rijsenhout. De deadline voor de plaatsingsopdracht voor Editie Aalsmeer is woensdag 12:00.
  • Editie Uithoorn verschijnt wekelijks op woensdag in Uithoorn, De Kwakel en Nes aan de Amstel. De deadline voor de plaatsingsopdracht voor Editie Uithoorn is dinsdag 10:00.
  • Editie De Ronde Venen verschijnt wekelijks op woensdag in De Ronde Venen, Amstelhoek, De Hoef, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Vrouwenakker en Waverveen. De deadline voor de plaatsingsopdracht voor Editie De Ronde Venen is dinsdag 10:00.

Wij verschijnen naast de Nieuwe Meerbode ook in andere gebieden. U kunt uw rouwadvertentie eenvoudig doorplaatsen naar andere aangrenzende uitgaven. Bekijk al onze uitgaven.

Prijzen

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst en de eventuele afbeelding die u aanlevert. Mail uw tekst en eventuele afbeelding naar ons toe, en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de advertentie.

Familieberichten

Alle rouwadvertenties in onze uitgaven worden ook op onze websites geplaatst. Bekijk ze op onze Familieberichten pagina.