Rotary Club: 12e editie Amsterdamse Bos Golf

Amstelland – Dinsdag 25 juni  wordt de 12e editie van het Amsterdamse Bos Golf gehouden. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn en is inmiddels een begrip in de regio. Er mag met recht gesproken worden over een uniek evenement, want in menig opzicht wordt zelfs de meest doorgewinterde golfer hier geconfronteerd met een combinatie van omstandigheden en ervaringen die hem of haar voor altijd bij zullen blijven. En, het is de enige mogelijkheid om in het prachtige Amsterdamse Bos te golven. De fairways en greens worden eenmaal per jaar speciaal aangelegd voor dit evenement. Diverse regionale horeca ondernemers staan in de baan met een stand om de golfers te voorzien van eten en drinken. Eenmaal moegestreden kunnen de deelnemers terecht bij het foodcourt waar later op de avond ook de prijsuitreiking plaats zal vinden. Tevens vindt hier de veiling plaats met prachtige kavels. Vorig jaar kon na afloop van de dag een prachtige cheque overhandigd worden van 56.500 euro.

Goede doel: Beat Batten

Met deelname aan het ABG wordt de Stichting Beat Batten gesteund. Batten is een dodelijke stofwisselingsziekte die vooral kinderen treft. Kinderen met Batten lijken bij hun geboorte gezond, maar gaan op jonge leeftijd steeds slechter zien en worden blind, verliezen hun spierkracht, spraakvermogen, motoriek, cognitie en hun geheugen. Meestal komen zij tussen hun 15de en 25ste levensjaar te overlijden. Op dit moment is er nog geen behandeling beschikbaar om de ziekte te genezen. Wel is er hoopgevend onderzoek gaande naar een medicijn. 

Sponsoren de deelnemen

Voor de tweede keer op rij is hoofdsponsor van dit toernooi het duo Schoonmaakbedrijf De Vries en Installatiebedrijf Hoekwater (Elektroloog). Al vanaf het begin doen zij jaarlijks mee met een gecombineerde flight. Zij zijn een gewaardeerde deelnemer die al diverse keren de eerste prijs hebben gewonnen. Gelet op het unieke karakter en de sfeer is het Amsterdamse Bos Golf een prachtig netwerk evenement voor ondernemers en particulieren. Bedrijven die met een team willen deelnemen, kunnen dit doen met een flight van 4 personen of als sponsor. Aanmelden kan via de website https://www.amsterdamsebosgolf.nl 

Foto: aangeleverd