Kerstelfjes druk met organisatie Kerstmarkt

Uithoorn – Midwinterlichtjes met warme chocolademelk of glühwein? Kinderen op de foto met de kerstman of één van zijn elfjes? Ambachtelijke kraampjes met veel lekkers en leuke cadeautjes? Afspreken bij de kerstboom op het Amstelplein? Dat is kerst in Uithoorn op zondag 14 december! Een gezellig evenement waar de vorige keer maar liefst 25.000 mensen van binnen en buiten Uithoorn op af kwamen. 

 

De kerstmarkt in Uithoorn wordt onder meer ondersteund door Winkelcentrum Amstelplein, Stichting Promotie Uithoorn en Albert Heijn Jos van den Berg. Naast de winkeliers van het Amstelplein komen er veel knusse cadeau-, interieur en fashion kramen vanuit het oude centrum en plaatsen buiten Uithoorn. Ook komen er vier oude ambachten, zoals kaarsen decoreren, vilten, et cetera.

 

Stichting Promotie Uithoorn, die de kerstmarkt promotioneel ondersteunt, vindt dat de Kerstmarkt een jaarlijks terugkerende traditie moet worden.

Voor de kerstmarkt in Uithoorn is nog een aantal kramen beschikbaar. Voor 75 euro inclusief B.T.W. huurt u een overdekte kraam van vier meter breed. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar kerstmarktuithoorn@hotmail.com.