Jaarlijkse Sing-In Da Capo’s Popkoor

Amstelland – Da Capo’s Popkoor organiseert op zondag 10 oktober weer haar jaarlijkse Sing-In met als titel: ‘Da Capo gaat A Capella’. Voor een ieder; man, vrouw, hoog, laag, groot, klein, die een dag lang wil zingen, is dit de uitgelezen kans om de zangkwaliteiten uit te proberen of zelfs te optimaliseren. Vanaf 11.00 staat de koffie klaar in de pastorie van de Sint-UrbanusKerk in Nes aan de Amstel (Amsteldijk Zuid 145 te Amstelveen).

Om 11.30 wordt er gestart onder de inspirerende leiding van Da Capo’s dirigent Floor van Erp. Zoals de titel doet vermoeden storten ze zich met de gasten deze keer ‘a capella’ op een aantal heerlijke nummers. Om een idee te krijgen hoe gaaf dat kan klinken, kunt u eens luisteren naar de dynamische muziek van de Pentatonix. U kunt tijdens de Sing-In naar keuze meezingen met de stemgroep die u het beste past. Aan het eind van de dag verzorgen de gasten samen met alle leden een heerlijk muzikaal optreden in de kerk zelf. Hier kunnen vrienden en familie voor worden uitgenodigd om het resultaat van hard repeteren te beluisteren tijdens een mini-concert tot circa 18.00 uur. 

De kosten bedragen 25 euro per persoon voor de hele dag, waarbij voor bladmuziek wordt gezorgd, maar ook voor koffie, thee en een heerlijke lunch. Meld u nu aan en gun uzelf het ultieme plezier dat zingen u kan geven! Dit kan door een mailtje te sturen naar dacapo.popkoor@gmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Kijk ook gerust eens op de website: www.popkoor.nl