Handbal: Overtuigende winst RKDES E1: 23-2

Kudelstaart – Zaterdag 29 oktober was de eerste wedstrijd in het binnenseizoen voor de E1 van RKDES. Om 9.15 uur moest het handbalteam thuis spelen in de Proosdijhal tegen de E1 van Legmeervogels uit Uithoorn. Dit seizoen maakte RKDES al een sterke indruk en ook zaterdag bleek dat het team draait als een trein. Lianne was geblesseerd, maar ondersteunde bij het coachen.

Sowieso heeft het team nogal te maken met een ziekenboeg. Ook Luca en Suus hebben wat last van hun knieën en speelden beide een halve wedstrijd. Saar is nieuw binnen het team en speelde haar tweede wedstrijd. Ze draait al goed mee in het team en het lukte haar zelfs al om een mooi doelpunt te scoren. Er werd goed samengespeeld en dat leidde al snel tot een ruime voorsprong. Morris stond de eerste helft op doel en liet maar 1 doelpunt door. Demi, Thijs en Tyler scoorden aan de lopende band en na de eerste helft stond het al 12-1.

Jelmer stond de tweede helft op doel en liet op zijn beurt ook maar 1 goal toe. Omdat ook in de tweede helft flink gescoord werd, was de eindstand 23-2. Een sterk begin van het binnenseizoen voor de E1 van RKDES.