Genieten van het platteland deze zomer

Regio – Na een succesvolle kersteditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ organiseren boeren en tuinders in Noord-Holland diverse zomerse activiteiten. Denk aan een bootcamp op de boerderij, workshop ‘koe schilderen’ en wandel- en fietstochten. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit’ is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. 

Leuke activiteiten

“Wij nodigen je graag uit om deze zomer te genieten van het platteland. Dat kan in je eigen omgeving en ook tijdens vakantie in eigen land”, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. “Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Met deze activiteiten zoeken boeren en tuinders op een positieve manier de verbinding met de samenleving.” Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor iedereen. Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Denk aan een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondleiding door de stal of op het erf, speurtocht of workshop. Kijk voor alle activiteiten op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.   

Groene leefomgeving 

Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor eten en drinken en dat genoten kan worden van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.