Fotowedstrijd 350-jarige Oude Hollandse Waterlinie

Regio – Het is 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie succesvol werd ingezet tegen aanvallen van onder meer de Fransen. Dit jubileum wordt gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie. Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert in dit bijzondere jaar ook weer een fotowedstrijd. 

De oudste en belangrijke waterlinie leent zich door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in de linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is er voor het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen. Trek eropuit en vergeet je camera niet! 

Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Kijk op de website oudehollandsewaterlinie.nl voor meer informatie en alle voorwaarden. De ingezonden foto’s mogen in ieder geval niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn. 

Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is 150 euro! Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van 100 euro en een derde prijs van 50 euro. Deelnemen kan tot 1 oktober 2022 en per deelnemer mogen maximaal drie (digitale) foto’s ingestuurd worden. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl.