Eilandgolf De Ronde Tafel voor goede doelen

De Ronde Venen – Vrijdag 14 april is na 4 jaar het Eilandgolf weer georganiseerd door De Ronde Tafel van De Ronde Venen. Met dit evenement ervaren de deelnemers een unieke golfdag en wordt geld geworven voor een goede doel. Meer dan 80 mensen namen deel aan een rondje golfen op de Vinkeveense Plassen. De holes waren tijdelijk aangebracht op de recreatie eilanden op de Noordplas. Verschillende boten zijn belangeloos beschikbaar gesteld en de schippers zorgden voor het overzetten van de flights van het ene naar het andere eiland.

Dit jaar konden twee cheques van 4.321 euro elk worden uitgereikt aan twee goede doelen: Stichting Jongeren Actief. Deze stichting maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen met kleine inkomens deel kunnen nemen aan leuke activiteiten. En aan De Veenmolen Wilnis. Dit Rijksmonument is dringend toe aan reparatie. De molen kan momenteel niet draaien

Geholpen door het mooie weer kan De Ronde Tafel terugkijken op een zeer geslaagde dag. Alle personen en bedrijven die belangeloos mee hebben gewerkt worden hiervoor hartelijk bedankt.