Eerste prijs Veerle, Kaj en Sanne bij kijkdozen wedstrijd Mijdrecht

Mijdrecht – Een paar weken terug hebben de winkeliers van Mijdrecht Dorp een kijkdozen wedstrijd gehouden met als thema ‘wat zou jij graag in het dorp willen zien’ en daar is massaal gehoor aan gegeven door de kinderen uit de Ronde Venen. Ruim 200 kinderen hebben een schoenendoos opgehaald en kregen daar een knutselpakket bij gesponsord door de winkeliers van Mijdrecht Dorp.

Er kwamen speeltuinen, snoep en speelgoedwinkels, zwembaden en nog veel meer moois langs! De jury bestaande uit Judith Bult (van dat Leuke Winkeltje), wethouder Rein Kroon en kinderburgemeester Sanne vonden het dan ook heel erg moeilijk om een keuze te maken uit de bijna 100 ingeleverde kijkdozen die werden ingeleverd. Er werd gewikt en gewogen en flink gediscussieerd maar ze zijn er uitgekomen.

Alle deelnemers die een kijkdoos inleverde kregen een vrijkaartje voor het Veenweidebad te Mijdrecht. De winnaars van de tweede prijs zijn geworden: Sanne van Es (5 jaar), Mike van Ekelen, Elin Boersma (7 jaar) en Mees (4 jaar). 

De winnaars van de eerste prijs zijn geworden: Veerle Immerzeel (6 jaar), Kaj van der Meer (7 jaar) en Sanne Janmaat. Als je je kijkdoos terug wilt kun je die nog tot eind augustus ophalen bij dat Leuke Winkeltje in Mijdrecht.