CV de Steupels viert carnaval in Maria-oord

Vinkeveen – Vrijdag 21 februari organiseren CV de Steupels onder leiding van prinses Dolly de 1e weer een leuke en gezellige carnavals middag in het Maria-oord te Vinkeveen.

Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2 tot 3 middagen organiseren en deze editie is dan ook ‘Carnaval 2020’. Samen met de leden, bewoners en bezoekers gaat er weer een leuk feestje van gemaakt worden en zullen er ook weer doldwaze en leuke acts te zien en horen zijn, allen uitgevoerd door de eigen steupel artiesten, waaronder de eigen single ‘Wij zijn de Vinkeveense steupels’, René Karts, John & Rini, Jannes, Jettie Paletti, Nick & Danny, BZN, de Toppers en nog vele meer.

En dit jaar is het gelukt een artiest te vinden die weinig nodig heeft om er een feestje van te maken en wel een hele bekende Amsterdammer die onder andere over zijn schoonmoeder zingt, dus dat belooft weer 100% gezelligheid.

Lekker hapje

Ook zal er er een lekker hapje aanwezig zijn voor iedereen en deze wordt aangeboden door de Steupels sponsoren.

De middag zal aanvangen om 14.00 uur en tot 16.00 uur duren. Iedereen is welkom in Brinkzicht die wordt omgetoverd in een Steupel ‘Carnaval 2020’ zaal.

Na deze middag zullen de Steupels weer de afterparty houden in partycentrum de Vink op de Herenweg 55 alwaar u natuurlijk ook van harte welkom bent vanaf 17.00 uur en ook hier zal live muziek aanwezig zijn. En zaterdagavond zijn de Steupels te gast bij ’t Kruytvat in Vinkeveen alwaar het feest zal los barsten vanaf 21.30 uur.