Crash Museum: Lezing over spookverschijnselen

Aalsmeerderbrug – Zaterdag 11 juni verzorgt Peter de Raaf om 13.00 uur een lezing over ‘Spookverschijnselen op en rond vliegvelden in het Verenigd Koninkrijk’ in het Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum. Zowel tijdens als na de Tweede Wereldoorlog deden en doen veel verhalen de ronde over bijzondere en spookachtige verschijningen en gebeurtenissen op en rond oude vliegvelden in Engeland. Het gaat om geestverschijningen of bijvoorbeeld geluiden van mensen in een Control Tower terwijl die helemaal leeg is. Ook hoorde men op gezette tijden muziek van Glenn Miller uit een oude radio, terwijl die helemaal niet is aangesloten.

Het zijn ongelofelijke, maar waar gebeurde, verhalen gebaseerd op getuigenissen van mensen. Peter geeft in deze lezing een aantal zeer markante voorbeelden. Laat u verrassen en geloof een beetje in het ongelofelijke.

De toegang tot het Crash museum bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder en 4 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar, donateurs en veteranen hebben gratis toegang. Bezoekers van het museum kunnen de lezing gratis bijwonen. Het Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is gevestigd in het fort bij Aalsmeer, Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug bij Rijsenhout en is geopend op zaterdag en iedere tweede zondag van de maand van 10.30 tot 16.30 uur.