Amsterdamse middag met de Steupels

Vinkeveen – Vrijdag 25 oktober organiseren cv de Steupels weer een leuke en gezellige Amsterdamse middag in het Mariaoord te Vinkeveen.

Mede door vele sponsering kunnen de Steupels elk jaar zo’n 2 tot 3 middagen organiseren en deze editie is het thema ‘Gezellig Amsterdams’.
Samen met de leden en bezoekers gaan ze er een leuk feestje van maken en zullen er ook weer leuke en gezellige acts te zien en te horen zijn, allen uitgevoerd door eigen steupel artiesten, waaronder Arie Ribbens, Conny v/d Bosch, Ronnie Tober, Rob de Nijs, Gerard Cox, Herman Emmink, Drukwerk en nog vele anderen.

Gastoptreden

Deze middag is er ook weer een gastoptreden van Amsterdam’s beste accordeonist Hans Kap. Deze rasartiest heeft alle Amsterdamse en vele Nederlandse sterren al begeleid op zijn accordeon. Ook zal er er een lekker hapje geserveerd worden en deze traktatie wordt aangeboden door één van de sponsoren van de Steupels.

De middag vangt aan om 13.45 uur en zal tot 16.00 uur duren. Belangstellenden zijn welkom in Brinkzicht die weer omgetoverd zal worden tot een heuse Steupel ‘Amsterdamse’ zaal.