Culinair Uithoorn schenkt 10.000,- aan Music for Kids

Uithoorn – Na een evenement als Culinair Uithoorn aan de Amstel is het altijd weer spannend om de balans op te maken en het resultaat voor het goede doel te berekenen. Het evenement is, als vanouds, uitstekend bezocht. Het bezoekersaantal kreeg nog een extra boost door het goede weer en het optreden van Geread Alderliefste & Friends.

De opzet van het evenement was dit jaar anders dan voorheen. De entreeprijs van € 5,- (inclusief 2 loten voor een loterij met hele mooie prijzen) zorgde voor een prachtige bijdrage voor het goede doel. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Door de bezoekers aan het Music for Kids project is het mooie bedrag van € 5.000 bijeen gebracht. Vanuit de Lions Quest organisatie wordt dit bedrag nog eens verdubbeld tot € 10.000,-.
De organisatie bedankt alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren die de opbrengst van dit bedrag mogelijk hebben gemaakt.

Foto: Heleen Colijn nam namens KnA de cheque in ontvangst van de Lions Club Uithoorn van organisatoren Fred Ohm en Erik van Egdom.